سرخط خبرها

دو کمدی تازه به سینماها رسیدند | گیشه پاییز داغ می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۰۶۰۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
دو کمدی تازه به سینماها رسیدند | گیشه پاییز داغ می‌شود
با آغاز نیمه دوم پاییز ۱۴۰۴، «شاه نقش» و «قرمز یواش» روی پرده سینما‌ها رفتند تا رقابت فیلم‌های کمدی در گیشه جدی‌تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با به نیمه رسیدن فصل پاییز، دو فیلم سینمایی روی پرده سینما‌ها می‌روند. با توجه به اینکه از ابتدای پاییز امسال رقابت فیلم‌های کمدی و انیمیشن در گیشه جدی‌تر بوده، حالا اضافه شدن دو فیلم در گونه کمدی می‌تواند به این رقابت شکل دیگری ببخشد.

«شاه نقش» که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر حضور داشت، اتمسفر طنزی دارد که به زندگی دو سیاهی لشکر سینما و رقابت آنها برای گرفتن پست ریاست می‌پردازد. این فیلم را شاهد احمدلو کارگردانی کرده و علی قائم مقامی تهیه‌کنندگی آن را برعهده دارد.

عموما پرداختن به موضوع فساد در سینما نکته‌ای است که کسی سراغ آن نمی‌رود، اما احمدلو با سبک طنز خود که از «چند می‌گیری گریه کنی؟» در آثار او به چشم می‌خورد، به سراغ این موضوع رفته است.

فیلم تازه احمدلو برای آنها که عاشق سینما هستند، یادآور آثار فریدون گله و مسعود کیمیایی است و حضور بهرنگ علوی و هومن برق نورد در نقش دو هنرور قدیمی سینما به فیلم شمایل متفاوتی بخشیده است.

«قرمز یواش»، یواش به سینما آمد

فیلم دیگری که از امروز در گونه طنز به جدول اکران اضافه می‌شود، «قرمز یواش» به کارگردانی علی جبار زاده است. جبارزاده در سال ۹۹ «آقای سانسور» را راهی سینما‌ها کرد که حدودا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخت. حالا، اما «قرمز یواش» را در سکوت خبری برای اکران به سینما‌ها فرستاده است.

این فیلم که نام قبلی آن «لب خط» بوده، در تیرماه ۱۴۰۲ پروانه نمایش دریافت کرد، اما به دلایل نامعلومی تا امسال اکران نشد. این فیلم، فضایی کمدی اکشن دارد و نکته مهم آن ایفای نقش زنده‌یاد رضا داوودنژاد است.

در کنار او، اما نیما شعبان‌نژاد، هومن حاجی‌عبداللهی، محیا دهقانی، روشنک گرامی، سیاوش چراغی‌پور و .. نیز حضور دارند تا «قرمز یواش» فیلم پربازیگر و متنوعی از سوی مخاطبان تلقی شود.

به نظر می‌رسد اضافه شدن دو فیلم در گونه کمدی به گیشه، در حالیکه «کج پیله» و «آقای زالو» نبض کمدی گیشه را در دست دارند، از طرفی باعث ایجاد دایره وسیع‌تر انتخاب برای مخاطبان فیلم‌های کمدی می‌شود و از طرفی ترازوی گیشه را به سمت این گونه آثار مانند همیشه سنگین‌تر می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->